Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Inchisoare pentru ca a injurat o profesoara

Judecatoria Iasi a condamnat-o, ieri, la 3 luni de inchisoare pe Maria V., din comuna Sinesti, pentru comiterea infractiunilor de insulta si calomnie.
Din motive necunoscute, femeia a agresat-o verbal pe una dintre profesoarele de la Scoala cu clasele I -VIII Sinesti, aducandu-i grave acuze de natura sa-i puna in pericol prestanta sa de cadru didactic. In consecinta, profesoara a facut o plangere la Judecatorie.

Teroarea din Sinesti va lua sfarsit

                                                                         
                                  Stalpi din lemn curent Eon Sinesti
• In urma articolelor publicate in cotidianul BUNA ZIUA IASI, in care era prezentata teroarea la care sunt supusi in fiecare zi satenii din Sinesti, angajatii firmei care detine monopol in materie de furnizare a serviciilor de alimentare cu energie electrica promit ca vor misca ceva • Locuitorii comunei Sinesti ar putea rasufla usurati la finalul lunii aprilie • Reprezentantii companiei E.ON Moldova Distributie SA promit ca stalpii de electricitate, care au provocat repetate incendii si care reprezinta un real pericol de electrocutare din cauza firelor care atarna, vor fi schimbati in scurt timp


Locuitorii satului iesean Sinesti ar putea rasufla usurati la finalul lunii aprilie. Reprezentantii companiei E.ON Moldova Distributie SA promit ca stalpii de electricitate, care au provocat repetate incendii si care reprezinta un real pericol de electrocutare din cauza firelor care atarna, vor fi schimbati in scurt timp. In urma articolelor publicate in cotidianul BUNA ZIUA IASI, in care era prezentata teroarea la care sunt supusi in fiecare zi satenii din Sinesti, angajatii firmei care detine monopol in materie de furnizare a serviciilor de alimentare cu energie electrica promit ca vor misca ceva. "Lucrarile de remediere au fost incluse în lucrarile programate pentru anul în curs. La momentul de fata, lucrarea se afla în stadiul de obtinere a avizelor si autorizatiilor necesare si estimam ca cei sapte stalpi din lemn necorespunzatori vor fi înlocuiti în cursul lunii viitoare", a explicat Sorin Munteanu, purtatorul de cuvant al companiei E.ON Moldova Distributie SA.
Obraznicie

Situatia grava din localitatea Sinesti nu impresioneaza prea mult reprezentantii E.ON Moldova Distributie SA, acestia sustinand ca nu au fost inregistrate probleme deosebite la nivelul alimentarii cu energie electrica in zona. Mai mult decat atat, aparent, exploatarea retelei de distributie din satul iesean se face in conditii optime. "Un obiectiv major al companiei E.ON Moldova Distributie SA este asigurarea functionarii si exploatarii în conditii de siguranta a retelelor, precum si respectarea standardelor de calitate pentru serviciile oferite clientilor. Precizam ca pe tot parcursul anului 2009, precum si în prima parte a acestui an nu am înregistrat probleme deosebite în alimentarea cu energie electrica a consumatorilor din localitatea Sinesti, cu exceptia acelor perioade în care conditiile meteo nefavorabile au generat avarii în retelele de distributie. In ceea ce priveste reteaua de distributie din localitatea Sinesti, exploatarea acesteia se face în conditii de siguranta. La acest moment, este înregistrata o mica portiune care necesita lucrari de remediere, situatie care era cunoscuta la nivelul companiei", a completat Sorin Munteanu.