Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

vineri, 13 noiembrie 2015

Răzbunarea mafiotă continuă în Sineşti (Osoi)! O nouă gospodărie incendiată



Flăcările au cupprins în Sineşti o fâneaţă, un grajd şi o altă anexă, fără să ajungă la casă. Vecinii şi pompierii au udat zidurile locuinţei pentru a nu fi cuprinsă de foc.
Proprietarul spune că nu ştie cine i-ar fi putut incendia gospodăria şi nici nu vrea să bănuiască pe cineva. Vecinii, în schimb, au zis că bărbatul este rudă cu tânărul ucis, Cătălin Manole. Acum satul este împărţit în două tabere - cei care îi iau partea familiei băiatului torturat şi cei care ţin cu criminalii. Ambele tabere au început un război, incendiindu-şi reciproc casele.
Oamenii din sat sunt efectiv terifiaţi. Noaptea bărbaţii nu dorm; ei veghează cu furcile în mâini pentru ca nimeni să nu se apropie de locuinţe. În această seară, focul a fost pus la o casă aflată la 50 de metri de postul de Jandarmi. Ar fi o răzbunare la răzbunare; tatăl tânărului schingiuit a fost primul care a incendiat casele unora dintre criminali.

Două autospeciale de pompieri au fost trimise la faţa locului pentru a face faţă flăcărilor.
Din fericire, se pare că focul nu s-a extins şi că nu există victime.
Vă reamintim:
Aurel Lupaşcu, de 67 de ani, şi cei trei fii ai acestuia sunt cercetaţi pentru omor, pentru torturarea lui Cătălin Manole, în noaptea de 16 spre 17 iulie. În ziua respectivă, Cătălin Manole, în timp ce se întorcea spre casă, a fost prins de membrii familiei Lupaşcu şi rude ale acestora care l-au legat de picioare de un gard al vecinilor, apoi cu o toporişcă i-au tăiat articulaţiile de la un picior şi de la o mână pentru a nu fugi şi a se apăra, apoi l-au bătut cu bâtele. În jurul orei 1 noaptea, fratele şi tatăl tânărului l-au dezlegat de pe gard şi au sunat la 112. O ambulanţă a pornit la faţa locului, dar pe drum a oprit pentru a aştepta un echipaj de poliţie. Când au ajuns în satul Osoi, unde a avut loc grozăvia, Cătălin Manole încă respira, aşa că medicii au decis să îl transporte la Iaşi, însă, în ambulanţă, la câţiva kilometri de Podu Iloaiei, tânărul a murit.
În ziua respectivă, tatăl fraţilor Lupaşcu s-a predat la Poliţie, iar fiii săi au fugit, fiind prinşi după două zile în localitatea Lungani, într-un autoturism. După alte două zile, poliţiştii au băgat la arest încă trei persoane suspectate că au participat la omor. Poliţiştii bănuiesc că ura dintre cele două familii ar fi pornit de la o datorie.
Profitând că „rivalii“ sunt în arest, fratele şi tatăl lui Cătălin Manole au reuşit într-o săptămână să incendieze cele trei case apar­ţinând celor trei fii Lupaşcu. Luni spre marţi noaptea, Bogdan Ma­nole, fratele victimei, a incendiat casele lui Sandu şi Vasile Manole, apoi, după ce a fost luat de poliţişti şi băgat în arest preventiv, se pare că tatăl sau un verişor al acestuia a pus foc în noaptea de joi spre vineri casei aparţinând lui Relu Lupaşcu. Imobilul a ars ca o torţă în câteva ore şi s-a făcut scrum până la veni­rea pompierilor.




Sursa ziaruldeiasi.ro