Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

vineri, 7 mai 2010

Un cioban din Sinesti a fost gasit fara cunostinta la stana

Sotia unui cioban din Sinesti a avut parte de o supriza de proportii cand s-a dus sa isi viziteze jumatatea, duminica seara, si l-a gasit prabusti fara cunostinta. D.I., de 34 de ani, parea sa fi cazut victima unei agresiuni, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool.
"Pacientul era in coma traumatica, existand si suspiciunea unei intoxicatii. Leziunile pe care le-a suferit puteau fi produse fie prin cadere, fie in urma unei agresiuni. A fost internat in Clinica de Terapie Intensiva pentru tratament de specialitate", a explicat dr. Tudor Ciuhodaru, medicul sef al UPU de la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan".