Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

joi, 27 mai 2010

Asfalt

Soseaua care leaga comuna Sinesti de judetul Iasi a ajuns cu asfaltarea in Obrijeni

marți, 25 mai 2010

Ministrul Cristian Adomnitei la Sinesti (2008)


Gradinita moderna la Sinesti. Cladirea a fost inaugurata ieri, iar micutii au venit special la gradinita intr-o zi de sambata.
Panglica a fost taiata in prezenta Ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, venit special la Iasi pentru aceasta inaugurare.Surprinzator, acesta nu mai fost insotit de inspectorul general Camelia Gavrila, care pana acum era nelipsita de la fiecare vizita a ministrului in teritoriu. 78 de prescolari vor invata in noua cladire.Cristian Adomnitei se afla pentru a treia saptamana consecutiv in judetul Iasi.Vizita sa la Sinesti a fost programata din timp, spre bucuria cadrelor didactice de aici.Doina Paftala, educatoare gradinita Sinesti: "am functionat intr-o cladire improprie mica de multi ani, de cand sunt eu in invatamant. Stim de venirea domnului ministru de o saptamana. Ne-am pregatit cum am putut mai bine, suntem foarte bucurosi de ceea ce s-a realizat si foarte bucurosi ca vine sa ne inaugureze gradinita.Cea mai surprinsa de vizita ministrului la Sinesti a fist insasi sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila.Nelipsita pana acum de la vizitele ministeriale in teritoriu, Camelia Gavrila  a aflat  din inatmplare si abia in ultimul moment de prezenta lui Adomnitei la Iasi.Intrebata daca s-au racit cumva relatiile intre ea si ministrul Educatiei, aceasta a refuzat sa faca prea multe comentarii. Camelia Gavrila, inspector general ISJ Iasi: "va rog frumos, nu am chef de discutii pe acest subiect a fost o vizita particulara, invitatie a ministrului direct de  catre primarul din Sinesti.Deci era o vizita particulara, nu o vizita particulara, o vizita oficiala evident  fiind munistru nu face vizite particulare, facuta de catre primarul din Sineti care i-a fost adresata. Eu am aflat tangential de la directoarea care venise vineri la sedinta cu directorii."
Profitand de prezenta ministrului la ei in scoala, o educatoare si-a spus nemultumirile in legatura cu sistemul de educatie actual.Iar mai in gluma, mai in serios, Adomnitei a raspuns ca el nu va mai fi ministru cand se vor produce schimbarile in bine.
Directorul scolii din Sinesti si primarul din comuna au profitat si ei pentru a-si spune pasurile.
Damiana Grigorovici, director Scoala "Vienamin Costachi" Sinesti: "invitatia noastra pentru domnul ministru
este ca vrem sa avem si un ajutor, grupul sanitar. Din cauza aceasta am dori sa mai solicitam niste fonduri intrucat vrem sa-l mutam undeva langa scoala in asa fel incat sa nu se strice nici fatada gradinitei si sa poata functiona lucrurile in mod normal."
"Avem o mare problema cu transportul elevilor avem un microbuz care din pacate nu face fata, promisunile domnului ministru sunt acelea ca in vara vom primi un microbuz, a declarat primarul.
Proiectul de construire a gradinitei din Sinesti a fost demarat in martie 2006. Pana acum au fost investiti
300 000 de lei, valoarea totala fiind de 700 000 de lei.  
                                                                     Vezi video aici 
Sursa Telem.ro