Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

marți, 1 septembrie 2015

S-a dezlănţuit Iadul într-o comună din Iaşi. Tinerii sunt ucişi, iar casele sunt arse din temelii

Oamenii din comuna Sinesti nu mai stiu ce este linistea de cand tanarul de 21 de ani a fost ucis in mod barbar, iar acum familia victimei terorizeaza un sat intreg.




Toti oamenii din Osoi sunt speriati de amenintarile venite de la rudele decedatului, care au un plan de razbunare bine pus la punct, in care sunt incluse 5 case. Pana acum nu au reusit sa isi finalizeze planul deoarece au atins doar doua tinte. Tatal lui Catalin Manole, afectat de pierderea suferita, ameninta acum ca isi va face singur dreptate si ca va da foc chiar si sectiei de politie din Sinesti. Principiul dupa care se ghideaza familia Manole este "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte", iar vecinii terorizati spunand ca agresorii intentionau sa incendieze casele cu tot cu persoanele care se aflau in interior. Soarta a facut ca vietile lor sa fie crutate si in urma distrugerilor nu s-au inregistrat victime. Razbunarea familiei Manole vizeaza distrugerea caselor in care locuiesc persoanele care erau apropiate agresorilor si au incendiat in ziua de 10 august doua dintre acestea, ambele fiind distruse aproape in proportie de suta la suta, scrie bzi.ro.

Tatal lui Catalin Manole plange si acum moartea propriului copil care a fost ucis si chinuit intr-un mod barbar. Imaginile cu baiatul lui batut si taiat, stand inconstient intr-o balta de sange, ii trezesc zilnic setea de razbunare. Cea mai mare dorinta a barbatului este acum sa se faca dreptate si este capabil sa faca orice pentru acest lucru. Neavand incredere in justitie, barbatul incearca sa le raspunda ucigasilor cu aceeasi moneda, prin propriile metode. Nici rabdare nu mai are tatal indurerat, care considera ca pedeapsa cu inchisoarea este una prea blanda pentru criminalii care au curmat destinul tanarului de 21 de ani. Acesta a sustinut de la inceput ca el se face vinovat pentru cele doua incendii care au avut loc in satul Osoi, in noaptea de 10 august spre 11 august. Manifestandu-se galagios chiar in fata sectiei de politie din Sinesti, barbatul pare daramat de pierderea suferita si nu mai are rabdare ca autoritatile sa ii pedepseasca pe vinovati. Tipand si plangand moartea baiatului in gura mare, barbatul sustine ca el, de unul singur, a incendiat cele doua case in care locuiau membrii familiei Lupascu.

"Eu am dat foc la case! De ce am dat? Lu' Sandu, lu' cumnata-miu i-am dat foc, e carnea mea, dar nu am putut pentru ca mi-a omorat copilul! Si o sa mai mearga inca trei case! Inca trei case!", isi striga disperarea tatal indurerat si dornic de razbunare, care incearca sa ia toata vina asupra lui. Vecinii familiei indoliate sunt acum in alerta maxima deoarece sunt siguri ca razbunarea nu se va opri aici. Amenintarile venite din partea familiei Manole nu inceteaza, reusind sa inspaimante intreg satul. "A facut o greseala, l-a luat, l-a arestat, dar cu mine ce are? sunt baba. Unde sa ma duc eu? Nu mai pot de frica! Am umblat cu pastilele dupa mine noaptea, a dat foc la casele astea. Am si eu un baiat arestat acolo", spune Didina Alexandru, o batrana de 67 de ani din Osoi, care nu mai are liniste noaptea.

Sursa bzi.ro