Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

luni, 23 ianuarie 2012

Casatorie amanata


Casatorie cu repetitie pentru doi tineri din judetul Iasi. Au mers la starea civila, imbracati de sarbatoare si cu rudele dupa ei, pregatiti sa spuna da. Cand colo, la primarie nu au gasit pe nimeni.
L-au asteptat o zi intreaga pe secretar, care a aparut abia joi si i-a cununat.
Valentin si Ionela au fost programati pentru cununie miercuri, la ora 11.
Tot alaiul, pregatit cu flori si prajituri, a ajuns la primarie la ora stabilita. Aici insa...pustiu. Dupa doua ore de asteptare, oamenii au inceput sa-si piarda rabdarea. Au tras de usi, dar nu era nimeni. Nici macar apelurile disperate la 112 sau cateva ture pe la casa secretarului nu au dat rezultate.
Batranii din sat spuneau deja ca evenimentul este lovit de ghinion. Iar mirii intrasera in panica.
Disperati ca nimeni nu ii cununa, socrul mare a sunat la 112. I s-a parut ca e o urgenta. Apoi nuntasii l-au cautat acasa pe secretar.
Dupa 7 ore de asteptat, invitatii au mancat prajiturile si au plecat spre casa. Mirii erau tot necununati.
Bunicul mireului nu mai intelegea nimic. De ce au mancat prajiturile si au baut sampania, daca nu au spus "da"?
Joi la prinz mirii au avut, in sfarsit, noroc. Secretarul i-a cununat. Functionarul si-a recunoscut vina. Pur si simplu, ieri a uitat de casatorie. Tinerii casatoriti asteapta peste 3 luni un copil.
Sursa protv.ro