Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

joi, 11 octombrie 2012

O ieşeancă de 65 de ani este cercetată penal pentru că a vandalizat o gospodărie


Politistii ieseni au întocmit dosar penal pe numele unei femei din Sinesti, care ar fi furat un topor pe care l-a folosit apoi sa distruga mai multe bunuri din curtea unei vecine.Femeia ar fi comis aceasta fapta pe data de 23 septembrie, în jurul orei 18.30, potrivit sesizarii primite de politisti de la femeia a carei gospodarie a fost vandalizata.Aurica P. (65 de ani) si Ioan P. (33 de ani), ambii din comuna Sinesti, sunt suspectati ca au patruns în curtea unei locuinte învecinate, de unde au furat doua topoare pe care le-au folosit sa distruga mai multe bunuri. Cei doi autori prezumtivi ai infractiunii au distrus un gard din scândura, acoperisul unei dependinte, geamurile de la ferestre si alte bunuri de uz casnic. Dupa o serie de verificari, politistii au identificat cele doua persoane, pe numele carora a fost întocmit dosar penal pentru infractiunea de violare de domiciliu si distrugere.

Înjunghiaţi de propriii fraţi


Pe fondul consumului de alcool, doi barbati din Iasi au ajuns la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon“, dupa ce au fost înjunghiati de propriii frati. Unul dintre pacienti a fost supus unei interventii chirurgicale complexe, din cauza leziunilor complexe.
Costel G., în vârsta de 39 de ani, din comuna Coarnele Caprei, a fost înjunghiat  în zona toracelui. Din declaratiile pacientului, se pare ca incidentul s-a petrecut chiar în curtea sa. Cel de-al doilea pacient, Ionel H., în vârsta de 52 de ani, din localitatea Sinesti, s-a certat cu fratele, iar schimbul dur de replici s-a finalizat cu o bataie. Barbatul a fost lovit în cap cu un topor si înjunghiat în zona fetei si a gâtului. Ambii au fost operati în cadrul Sectiei de Chirurgie I si au fost stabilizati“, a declarat Diana Cimpoesu, purtatorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iasi.




În stare gravă după ce a fost lovit de cal


Un barbat din judetul Iasi este internat în stare grava la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, dupa ce a fost lovit de cal.
Ioan C., din localitatea ieseana Sinesti, a fost la un pas de moarte în momentul în care calul pe care l-a crescut de mic în propria gospodarie l-a lovit cu picioarele în torace.
Barbatul a fost adus cu o ambulanta la Spitalul „Sf. Spiridon“, unde medicii i-au acordat îngrijiri în regim de urgenta. Medicii l-au diagnosticat pe pacient cu traumatism toracic si multiple fracturi costale, dupa care l-au dirijat la Clinica de Chirurgie Toracica, pentru tratament de specialitate.

Căzuţi din căruţe din cauza alcoolului


Doi barbati au ajuns, în acest sfarsit de saptamâna, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon“ din cauza ca au cazut din caruta. Ambii barbati erau într-o stare avansata de ebrietate.
Gheorghe A., în vârsta de 56 de ani, din localitatea Sinesti a fost adus în stare grava la urgente în urma unei caderi din caruta. Acesta a fost diagnosticat de medicii din UPU cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constiintei, traumatism cranio-facial si contuzie de coloana cervicala. Pacientul a fost evaluat si trimis la Neurochirurgie pentru investigatii amanuntite.
Un alt barbat care a cazut din caruta, pe fondul consumului de alcool, este Toader B., în vârsta de 63 de ani, din Pascani. Acesta a fost internat la Clinica de Chirurgie Toracica a Spitalului de Urgente deoarece avea mai multe coaste rupte.
Ambii pacienti au fost diagnosticati în UPU cu o stare de etilism acut.
Medicii recomanda celor care conduc diverse vehicule, fie ele si carute, sa nu consume alcool, pentru a evita astfel de consecinte grave.
Tot din căruţă a căzut şi Paraschiva B., de 65 de ani, din Sineşti. Femeia s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial şi contuzie toraco-abdominală. Femeia este internată la Spitalul de Neurochirurgie, pentru supraveghere.

Şi-a violat cumnata minoră, pentru că avea chef de sex


Un individ din localitatea ieseana Sinesti acuzat ca si-a violat cumnata minora a fost încatusat de anchetatori.
Procurorii ieseni au dispus retinerea pentru 24 de ore a luiCostel Canaragiu (27 de ani), pentru viol. Conform oamenilor legii, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, Canaragiu si sotia sa au mers la o nunta. Înainte de aceasta, cei doi au rugat-o pe sora sotiei, care ieri a împlinit vârsta de 14 ani, sa aiba grija de cei trei copii minori cât timp ei sunt plecati la petrecere. Minora a fost de acord si a stat cu cei trei copii ai sotilor Canaragiu.
Spre dimineata, cei doi soti s-au întors de la petrecere, individul aflându-se sub influenta bauturilor alcoolice. Anchetatorii au precizat ca acesta a folosit un tertip pentru a o atrage pe cumnata lui departe de sora ei, chemând-o sa-l ajute sa aduca vaca de la câmp.
„Fara a banui intentiile inculpatului, minora a mers cu acesta“, a precizat ieri Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi. Aceasta a adaugat ca, odata ajunsi la marginea unei paduri, individul a început sa o bata pe minora si a târât-o de picioare.

A mai fost condamnat

Oamenii legii au adăugat că, odată ajunşi în pădure, individul a început să-i care pumni peste cap fetei, după care a rupt hainele de pe ea şi au întreţinut un raport sexual normal şi, pentru obţinerea satisfacţiei, s-a masturbat în faţa minorei.
După ce a ajuns acasă, fata i-a povestit surorii ei ceea ce i s-a întâmplat, iar cele două au mers la Poliţie. În urma unui control, medicii au constatat că minora prezintă semne recente de deflorare, precum şi leziuni specifice unui abuz sexual.
La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor. Acesta este recidivist, fiind condamnat de două ori în acest an, o dată la un an de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală, iar a doua oară, la şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire, violare de domiciliu şi port ilegal de cuţit“, a adăugat Carmina Pascal.
Individul va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă, urmând ca judecătorii să ia o decizie în acest sens.