Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

joi, 11 octombrie 2012

Căzuţi din căruţe din cauza alcoolului


Doi barbati au ajuns, în acest sfarsit de saptamâna, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon“ din cauza ca au cazut din caruta. Ambii barbati erau într-o stare avansata de ebrietate.
Gheorghe A., în vârsta de 56 de ani, din localitatea Sinesti a fost adus în stare grava la urgente în urma unei caderi din caruta. Acesta a fost diagnosticat de medicii din UPU cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constiintei, traumatism cranio-facial si contuzie de coloana cervicala. Pacientul a fost evaluat si trimis la Neurochirurgie pentru investigatii amanuntite.
Un alt barbat care a cazut din caruta, pe fondul consumului de alcool, este Toader B., în vârsta de 63 de ani, din Pascani. Acesta a fost internat la Clinica de Chirurgie Toracica a Spitalului de Urgente deoarece avea mai multe coaste rupte.
Ambii pacienti au fost diagnosticati în UPU cu o stare de etilism acut.
Medicii recomanda celor care conduc diverse vehicule, fie ele si carute, sa nu consume alcool, pentru a evita astfel de consecinte grave.
Tot din căruţă a căzut şi Paraschiva B., de 65 de ani, din Sineşti. Femeia s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial şi contuzie toraco-abdominală. Femeia este internată la Spitalul de Neurochirurgie, pentru supraveghere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu