Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

joi, 11 octombrie 2012

Înjunghiaţi de propriii fraţi


Pe fondul consumului de alcool, doi barbati din Iasi au ajuns la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon“, dupa ce au fost înjunghiati de propriii frati. Unul dintre pacienti a fost supus unei interventii chirurgicale complexe, din cauza leziunilor complexe.
Costel G., în vârsta de 39 de ani, din comuna Coarnele Caprei, a fost înjunghiat  în zona toracelui. Din declaratiile pacientului, se pare ca incidentul s-a petrecut chiar în curtea sa. Cel de-al doilea pacient, Ionel H., în vârsta de 52 de ani, din localitatea Sinesti, s-a certat cu fratele, iar schimbul dur de replici s-a finalizat cu o bataie. Barbatul a fost lovit în cap cu un topor si înjunghiat în zona fetei si a gâtului. Ambii au fost operati în cadrul Sectiei de Chirurgie I si au fost stabilizati“, a declarat Diana Cimpoesu, purtatorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iasi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu