Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

joi, 11 octombrie 2012

Şi-a violat cumnata minoră, pentru că avea chef de sex


Un individ din localitatea ieseana Sinesti acuzat ca si-a violat cumnata minora a fost încatusat de anchetatori.
Procurorii ieseni au dispus retinerea pentru 24 de ore a luiCostel Canaragiu (27 de ani), pentru viol. Conform oamenilor legii, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, Canaragiu si sotia sa au mers la o nunta. Înainte de aceasta, cei doi au rugat-o pe sora sotiei, care ieri a împlinit vârsta de 14 ani, sa aiba grija de cei trei copii minori cât timp ei sunt plecati la petrecere. Minora a fost de acord si a stat cu cei trei copii ai sotilor Canaragiu.
Spre dimineata, cei doi soti s-au întors de la petrecere, individul aflându-se sub influenta bauturilor alcoolice. Anchetatorii au precizat ca acesta a folosit un tertip pentru a o atrage pe cumnata lui departe de sora ei, chemând-o sa-l ajute sa aduca vaca de la câmp.
„Fara a banui intentiile inculpatului, minora a mers cu acesta“, a precizat ieri Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi. Aceasta a adaugat ca, odata ajunsi la marginea unei paduri, individul a început sa o bata pe minora si a târât-o de picioare.

A mai fost condamnat

Oamenii legii au adăugat că, odată ajunşi în pădure, individul a început să-i care pumni peste cap fetei, după care a rupt hainele de pe ea şi au întreţinut un raport sexual normal şi, pentru obţinerea satisfacţiei, s-a masturbat în faţa minorei.
După ce a ajuns acasă, fata i-a povestit surorii ei ceea ce i s-a întâmplat, iar cele două au mers la Poliţie. În urma unui control, medicii au constatat că minora prezintă semne recente de deflorare, precum şi leziuni specifice unui abuz sexual.
La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor. Acesta este recidivist, fiind condamnat de două ori în acest an, o dată la un an de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală, iar a doua oară, la şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire, violare de domiciliu şi port ilegal de cuţit“, a adăugat Carmina Pascal.
Individul va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă, urmând ca judecătorii să ia o decizie în acest sens.


7 comentarii:

  1. Parca se cumintise intr un timp , alcoolul si urmarile lui !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. tu anonim stii care e de fapt si de drept adevarul ca sa ii zici sa stea acolo?

      Ștergere
    2. Iar tu Anonim 2 stii? spune-ne si noua ca sa stim....ne dam cu parerea la ceea ce citim aici.

      Ștergere
  3. Ii trebuie o lectie dar .... nu i doresc nimanui prin ce trece el ..

    O viata sa fii liber sa umbli pe unde vrei cum facea el si deodata sa te trezesti inchis .. nu e usor ......

    RăspundețiȘtergere
  4. nu a fost violata a fost o scoala de a lui mamasa ca sa-l bage la puscarie sa scape de el ca ele sunt invatate sa umble din barbat in barbat sunt niste panarami .de cinstite ce sunt roxana sotia lui e gravida in 7 luni si el la puscarie din octombrie.si prosupusa victima e fugita de acasa prin doroscani la un boschetar.panaramile astea trebuie sa stea inchise nu el ,era rau dar avea grija de casa nu ca ea umbla toata ziua beata .stau rand barbati la ea cred ca nici nu stie a cui e copilu.

    RăspundețiȘtergere
  5. numai fata cea mare e a lui ceilalti 2 sunt a lui varusu,asta inseamna ca sunt cinstite parasutele dracului.mai bine ar veni de la protectia copilului sa-i ia ca isi bate joc de ei sarmani copii chinuiti.

    RăspundețiȘtergere