Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 24 martie 2012

Condamnata pentru ca si-a ucis mama de 92 ani



Magistratii de la Tribunalul Iasi au decis ieri condamnarea Elenei Condurache, de 65 ani, la executarea unei pedepse de 10 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de omor calificat. Chiar daca are o varsta respectabila, demna de a fi o bunica responsabila si grijulie, Elena Condurache a fost condamnata pentru ca si-a ucis mama, pe care o cheama tot Elena Condurache. Victima avea 92 ani, insa era in putere. 
Crima a avut loc pe 13 octombrie 2010, in localitatea Sinesti. Fiica a locuit in Brasov pana in anul 2001, cand a divortat si a venit sa locuiasca impreuna cu mama ei. Agresoarea este cunoscuta de oamenii din sat drept o persoana careia ii place bautura foarte mult. In ziua respectiva, ea a baut votca, bere si visinata la mai multi oameni din sat, dupa care a mers acasa, s-a certat cu mama si ar fi ucis-o. Aceasta este varianta lansata ieri de oamenii legii. A doua zi, i-a anuntat pe doi vecini ca si-a gasit mama moarta in momentul in care s-a trezit. A sustinut ca a gasit-o pe podea si ca nu stie cum a ajuns acolo. Imediat dupa ce le-a spus vecinilor, fiica a vrut sa spele trupul neinsufletit al mamei si sa-l imbrace pentru inmormantare. Numai ca vecinii au inteles ca ar fi ceva necurat la mijloc si au anuntat Politia. Anchetatorii au observat urme in jurul gatului victimei si au dispus efectuarea unei necropsii. Medicii legisti au stabilit ca batrana a murit strangulata. Martorii audiati in dosar au afirmat ca Elena Condurache obisnuia sa bea si sa-si bata mama.


Sursa Bzi.Ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu