Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 24 martie 2012

A spart cu capul geamul masinii de Politie



Politistii de la Sinesti au trecut noaptea trecuta prin clipe de cosmar. Un barbat de 33 de ani, rupt de beat, a sarit cu toporul la oamenii legii, dupa care, surescitat, a dat cu capul in geamul dreapta-spate al masinii de Politie, facandu-l tandari. Andi a fost in cele din urma imobilizat si incatusat de politisti si, cu capul spart din care curgeau siroaie de sange a fost pus la pamant.
Politistii au solicitat o masina a Serviciului de Ambulanta Iasi, cu care l-au transportat pe cel care le vandalizase masina la spital. Andi cel nervos a fost consultat la Centrul de Trauma si Toxicologie "Sf. Ioan", unde i s-au recoltat si probe biologice. "Pacientul a fost adus cu traumatism craniocerebral si multiple plagi, iar in urma analizelor a rezultat o alcoolemie de peste 1mg/litru alcool pur in sange", au precizat medicii din UPU. Tanarul a fost transportat pentru examinare si la Spitalul de Neurochirurgie si, in final, el a fost internat la Spitalul Universitar de Psihiatrie Socola.


Sursa Bzi.Ro

5 comentarii:

  1. mama da ce capatina tare are...

    RăspundețiȘtergere
  2. fi sigur de asta pacat ca militia trateaza lumea mai rau decat pe vremea lui ceausescu

    RăspundețiȘtergere
  3. si apoi a cerut cineva acordul lui sa publicati asta pe net nu prea cred pt ca il cunosc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prost Anominm!!! este o stire ce intereseaza pe toti cetatenii comunei Sinesti. Nu cred ca ar trebui un acord din partea acestui individ care este vai de capul lui. Hai sa nu stie nimeni despre toate intamplarile acestea dezastruoase din comuna si sa ne trezim din senin ca suntem "invadati" in propria casa de nu stiu ce individ precum acesta. Mai gandeste-te Anonimule!!!

      Ștergere
    2. se vede ca ai fost terorizat de mic

      Ștergere