Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

joi, 25 noiembrie 2010

A confundat laptele cu varul lavabil

Un barbat din comuna Sinesti a baut o mare cantitate de var lavabil. Dupa intoxicatie, barbatul in varsta de 88 ani a ajuns ieri in stare grava la spital. Noaptea trecuta, Petre S. a confundat sticla de lapte cu cea de var lavabil si a luat cateva inghitituri zdravene.

Barbatului i s-a facut rau si a inceput sa vomite, necesitand transportarea imediata la Spitalul de Urgente Sf. Ioan. Dupa tratamentul medicilor de la Unitatea de Primire Urgente (UPU) Sf. Ioan, barbatul a ramas internat la Sectia de Toxicologie.

Alte doua persoane au ajuns in UPU Sf. Ioan, dupa accidente stupide. "Trei varstnici au ajuns in stare grava la UPU Sf. Ioan, in urma intoxicatiilor accidentale. Barbatul din Sinesti a baut aproximativ 400 mililitri de var lavabil, crezand ca este lapte batut. A fost adus in UPU cu greturi, varsaturi, dureri epigastrice si a necesitat masuri de depurare a toxicului si tratament de urgenta. Un alt pacient de 61 ani a fost internat in Toxicologie dupa ingestia de hipolclorit. Dorind sa-si trateze mai multe leziuni tegumentare, o femeie de 64 ani, din Horlesti, le-a badijonat cu «untul pamantului», iar leziunile caustice au necesitat rezolvarea de catre chirurgii plasticieni", a declarat un medic de la UPU Sf. Ioan.



Sursa bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu