Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

luni, 14 noiembrie 2011

Barbat omorat din gelozie in Comuna Sinesti


Un barbat de 58 ani a fost gasit mort ieri dimineata in fata portii, la Sinesti • Macabra descoperire a facut-o un satean care se ducea cu vaca la cireada • Politia din Sinesti, criminalistii si procurorii au mers la fata locului • Au fost interogati martorii si toti cei care l-au vazut pe Vasile Cristea inainte sa moara • Satenii vorbesc despre o crima pasionala si spun ca totul ar fi pornit de la o femeie


Sambata noaptea, Vasile Cristea a fost la prietenul sau, Costica Baciu, sa-l ajute sa taie niste lemne. Dupa ce au terminat munca, au baut impreuna cateva pahare de vin. Toata lumea din sat vorbeste despre idila dintre Costica Baciu si Rodica Smerea, o femeie din alta localitate. Ba chiar povestesc cum Rodica si Costica o bat pe Maria Baciu, sotia barbatului, si o dau afara din casa. Tot oamenii spun ca Vasile Cristea s-ar fi indragostit nebuneste de Rodica si ca din aceasta cauza si-a gasit sfarsitul. "Eu l-am dus ieri la Baciu acasa, ca zicea ca are de taiat lemne. Dumnezeu stie ce au facut ei acolo. Azi dimineata, mi-a zis cineva ca l-a gasit mort in fata portii. Nu ne-a venit sa credem", a spus Gheorghe Vieriu, cumnatul victimei. 
Barbatul avea capul spart si zacea intins pe pamantul inghetat. 
Umbla cu amanta prietenului sau





De ceva timp, Vasile Cristea nu se mai intelegea cu sotia sa, Maria, motiv pentru care mai dormea si in casa parinteasca, acolo unde a si fost gasit. "Nu eram despartiti. El mai facea treaba aici si mai ramanea noaptea sa doarma. Dimineata a venit o femeie si mi-a zis ca l-au gasit mort. Nu stiu nimic, nu stiu daca s-a certat sau ce s-a intamplat cu el!", spune Maria Cristea, sotia barbatului gasit mort.  
La cateva case distanta a fost gasita caciula lui Vasile Cristea. Gardul era plin de sange. Intamplarea face ca urmele de sange sa fie la casa invecinata cu cea a lui Costica Baciu. Oamenii povestesc chiar ca barbatul ar fi fost dus cu roaba si lasat in poarta. Urmele de sange sunt pe tot drumul, de la casa cu gardul plin de sange pana la locul unde a fost gasit. 
Toti beti, politistii nu aveau cu cine sa se inteleaga
Politistilor le-a fost greu sa se inteleaga cu cele trei persoane implicate, pentru ca toti erau imbibati dealcool si nu puteau fi coerenti in exprimare. "Eu am ajutat acolo cu lemnele. Am baut un pahar de vin si am plecat cu mamica acasa. Ei au ramas amandoi, nu stiu nimic. Costica a zis ca il duce el acasa, ca asta se imbatase. Acum nu stiu ce au facut ei. Eu am plecat pe alta parte, ei pe alta. Eu n-am nici o legatura", a spus ieri Rodica Smerea, amanta celor doi barbati. 
Circumstantele au facut ca cele doua femei, sotia si amanta, sa stea amandoua in curtea postului de politie si sa-si astepte randul pentru a fi interogate de oamenii legii. "Eu nu stiu nimic, eu sunt verisoara cu Vasile. Eu dorm in alta parte. Nu stiu ce au facut ei. Costica al meu traieste cu Rodica si doar de cate ori nu m-au batut! Eu stau in alta parte, am baut si eu cu ei, dar am plecat dupa aia la somn, nu stiu ce au facut ei. Nu stiu nimic!", a spus Maria Baciu, abia tinandu-se pe picioare si legand doua cuvinte.



Sursa WwW.Bzi.ro

2 comentarii: