Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

vineri, 27 septembrie 2013

Troc la Sineşti: două vaci pentru un Volvo

Un hot care a furat la sfârsitul lunii iulie doua vaci de pe imasul comuna Sinesti a fost prins de politisti si bagat dupa gratii dupa ce acesta le-a schimbat pe un autoturism Volvo. Potrivit politistilor, schimbul între cei doi a avut loc în aceeasi zi cu furtul.
Zilele trecute, politistii l-au prins pe hot, un barbat din judetul Neamt, si i-au luat autoturismul, pe care l-au schimbat înapoi cu cele doua bovine, acestea din urma fiind predate proprietarului de drept. În schimb, escrocul a fost arestat pentru 29 de zile de catre judecatori.
„Pe data de 29 iulie, politistii au fost sesizati cu privire la furtul a doua bovine de pe raza comunei Sinesti. În urma verificarilor si investigatiilor, la data de 20 august politistii au identificat suspectul furtului, respectiv Costica H., de 34 de ani, din comuna Boghicea, judetul Neamt. Din cercetari a rezultat faptul ca, pe data de 29 iulie, în jurul orei 10, ar fi mers pe izlazul comunal aflat la marginea localitatii Sinesti, unde se aflau cele doua bovine apartinând unui barbat din comuna Sinesti, pe care le-a sustras. În aceeasi zi ar fi schimbat cele doua bovine cu un autoturism“, a declarat Alexandru Chelaru, purtator de cuvânt al Politiei.
Hotul a fost retinut initial de politisti pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat instantei, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare pentru 29 de zile.

Sursaziaruldeiasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu