Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

luni, 2 decembrie 2013

O copila de 6 ani a baut rachiu cu lingurita pana a intrat in coma!



Politistii din localitatea Sinesti au fost alertati, la sfarsitul saptamanii trecute, despre cazul incredibil petrecut intr-o familie din comuna. O copila in varsta de 6 ani, Loredana Diana Vieru, a fost gasita in curte inconstienta si mirosind puternic a alcool. Oamenii legii au alertat imediat serviciul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, care a constatat ca micuta se afla in coma alcoolica. Medicii au fost surprinsi. 

"Am gasit fetita in varsta de 6 ani in coma, nereactionand la niciun fel de stimul si prezentand halena alcoolica si mioza, niste arsuri mai vechi pe toracele anterior si membrul superior drept. I s-au acordat primele ingrijiri medicale, i s-au stabilizat functiile vitale si i s-a asigurat suportul respirator si volemic si a fost transportata la Spitalul de Pediatrie Sf. Maria pentru continuarea tratamentului si investigatii de specialitate", a declarat dr. Luminita Budrun, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta. Ulterior, medicii de la spitalul pentru copii au aflat ca fetita avea o alcoolemie record, de 2,5 la mie. Parintii copilei au fost luati la intrebari de catre politisti si au declarat ca aceasta nu a baut la ei acasa, ci la vecinul de peste drum, care i-ar fi dat rachiu cu lingurita pana i s-a facut rau. Politistii continua cercetarile pentru a afla daca a fost vorba despre un simplu accident cauzat de joaca copiilor sau daca fata a intrat in coma alcoolica din cauza neglijentei parintilor.


Sursa Bzi.ro

2 comentarii:

  1. Educatia lipseste cu desavarsire in unele familii din Sinesti.As fi curioasa sa aflu cati analfabeti sunt in comuna ca betivi sunt destui.Ma bucur ca aveti un blog!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere