Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

vineri, 17 iulie 2015

Tanar ucis in chinuri groaznice si atarnat de un gard in Comuna Sinesti


Un tinar de 20 ani a fost ucis noaptea trecuta cu o cruzime rar intilnita, dupa ce a fost mai intai torturat.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, principalii suspecti ai crimei sunt un tata cu fiul sau si un alt tânar.
Tatal si fiul suspecti de crima poarta acelasi nume: Aurel Lupascu.
Între ei si tânarul ucis exista un conflict mai vechi. Acestia s-au dusmanit chiar si în Italia, acolo unde tinerii plecasera sa munceasca.

Politistii l-au identificat pe unul dintre agresorii care ar fi participat la schingiurea tânarului.
În total, la crima înfioratoare ar fi participat vreo 10 indivizi. Politistii încearca sa-i prinda pe toti.
Modul in care a fost omorit tinarul in virsta de 20 de ani, i-a socat chiar si pe angajatii de la Ambulanta. Crima a avut loc in localitatea Sinesti, in jurul orei 2, cind mai multi sateni au sunat la 112 spunind ca un tinar agonizeaza atirnat pe un gard,
 cu un picior si o mina taiate. Acesta fusese mai intai legat de gard, batut cu cruzime apoi agresorii i-au taiat cu un cutit, cu o precizie de chirurg, articulatia mainii drepte, de la cot, apoi articulatia piciorului sting, de la genunchi.


Angajatii de la Ambulanta care au fost la fata locului, un tinar si un barbat, au dezlegat victima de pe gard si pentru ca inca ii mai batea inima, l-au introdus in masina cu gindul sa il transporte la spital.
Pe drum insa, la 5 kilometri de Podu Iloaiei, tinarul a sucombat iar cei de pe Ambulanta au tras masina pe dreapta si au sunat la politie.
In jurul orei 5, procurorii si politistii criminalistii au venit la fata locului si au audiat personalul ambulantei. Cei de la ambulanta au povestit procurorilor modul in care l-au gasit pe baiat dar si faptul ca localnicii care au sunat la 112 au relatat ca tinarul intrase in curtea lor foarte speriat, spunind ca este urmarit.
Azi dimineata, procurorii au mers la Sinesti, la locul in care a fost gasit tinarul decedat. In urma cercetarilor s-a aflat ca tinarul mort se numeste Catalin Manole. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie iar politistii si procurorii cauta sa identifice criminalul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu