Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 18 iulie 2015

Tânărul torturat şi ucis de unchiul şi verii lui a fost adus acasă în sicriu


E doliu si panica în Sinesti, Iasi, acolo unde un tânar a fost torturat, mutilat si ucis de unchiul si verii lui. *** Parintii lui Catalin si-au primit copilul acasa, în sicriu
Cu ochii în lacrimi, fratele care-a vazut întreaga scena de groaza se roaga sa se faca dreptate. Vrea ca unchiul si verii lui sa plateasca pentru crima abominabila. Familia lui Catalin se teme acum pentru viata. De frica, nimeni n-a dormit aseara acasa. Cinci dintre suspecti au ajuns, deja, în mâinile politistilor.

Calaul lui Catalin a fost chiar unchiul lui. Ajutat de doi fii, dar si de alte rude, barbatul de 67 de ani si-a torturat fara mila nepotul. El a fost prins de politisti aseara, când voia sa fuga, într-un taxi. A dat ochi în ochi cu rudele lui, la politie. Si nu parea sa regrete ceea ce a facut.

Fratele lui Catalin se teme acum pentru restul familiei. Verii lor au ajuns pe mâinile politistilor abia astazi de dimineata. Cu capul plecat, dar nu din cauza regretelor, barbatii au fost dusi la audieri, la Parchet.

Parintii lui Catalin si-au primit, astazi, copilul acasa, în sicriu. Cu durere, revolta si frica.

Tortura la care a fost supus Catalin pare desprinsa din filmele cu mafia siciliana. Începutul sfârsitului ar fi fost în Italia, acolo unde tânarul de 20 de ani ar fi furat 5.000 de euro de la un var. Asta l-a înfuriat peste masura pe unchiul lui. Care-a pornit macelul.

Catalin a fost schingiut. Taiat la mâini, la picioare, pe abdomen si în zona toracelui. Rudele lui l-au legat de un gard si l-au transat fara pic de mila. Totul, sub privirile fratelui mai mare al lui Catalin.

Catalin va fi înmormântat mâine. Calaii lui sunt înca la audieri si, cel mai probabil, vor fi trimisi dupa gratii pentru fapta lor.

Sursa Observator.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu