Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 27 februarie 2010

Amenda de 5.000 lei primarului

Primarul din Sinesti incearca sa scape in instanta de o amenda de 5.000 lei

Petru Holicov, primarul comunei Sinesti, a depus pe rolul Judecatoriei Iasi o actiune prin care contesta procesul verbal de contraventie prin care a fost sanctionat cu suma de 5.000 lei de un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului (ISUJ) Iasi.

"In data de 24 iulie, am fost amendat cu suma de 5.000 lei pentru lipsa oricaror autorizatii de securitate de incendiu pentru obiectivele Sala educatie fizica scolara si Gradinita. In mod gresit s-a aplicat sanctiunea pentru ca s-au facut demersurile legale si s-au obtinut inscrisurile pentru constructiile vizate", a precizat in dosar primarul Holicov. La dosar, oficialii Primariei Sinesti au anexat si o adresa, emisa in data de 4 decembrie 2006, prin care erau anuntati de ISUJ Iasi, dupa ce au inaintat documentatia pentru cele doua imobile, ca acestea nu necesita avizul de protectie civila. In intampinare, reprezentantii ISUJ Iasi arata ca sanctiunea de 5.000 lei a fost aplicata in mod corect. "Avizele de securitate la incendiu obtinute nu dau dreptul punerii in functiune a celor doua obiective decat dupa obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, pe care nu au obtinut-o", se arata in actul de intampinare depus la instanta de ISUJ Iasi. Magistratii au acordat ca nou termen in dosar data de 5 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu