Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 27 februarie 2010

Fugit de-acasa si ascuns la stana

Pe data de 21 martie 2008, un copil in varsta de 15 ani din comuna ieseana Sinesti a decis ca trebuie sa plece de acasa din cauza ca nu se mai intelegea cu parintii sai. Nu a stat prea mult pe ganduri si a fugit pur si simplu, lasand totul in urma pe parca ar fi avut necazurile unui om matur. Atunci, minorul si-a ridicat bursa de la scoala, insa a cheltuit banii fara folos.

Cand a ajuns acasa, parintii l-au intrebat ce a facut cu banii, insa copilul nu a putut sa dea un raspuns multumitor. In acest context, pentru ca mare parte din banii primiti ca bursa sociala erau deja cheltuiti, parintii au vrut sa-l bata pe copil. Acest lucru nu s-a mai intamplat, insa cearta a fost destul de zgomotoasa. Astfel, copilul s-a suparat si a plecat intr-un loc necunoscut. Zile intregi, oamenii legii alaturi de parinti si de rude l-au cautat pe copil. Totul a fost in zadar. In urma cu doua zile, baiatul a fost gasit in urma unor informatii culese de politisti de la sateni, la o stana din apropierea satului. "Exploatand o informatie obtinuta, politistii l-au identificat pe minor la o stana situata la 10 kilometri de locul de domiciliu. Minorul a declarat ca a stat la stana, unde a desfasurat diverse activitati", a declarat subinspectorul Virginia Pralea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Copilul a fost predat familiei, iar parintii au fost sfatuiti sa-l supravegheze cu mai multa atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu