Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 27 februarie 2010

Ieseni periculosi cautati pentru ca au taiat cu sabia garda de corp a fotbalistului Kaka in Targu Frumos

Tentativa de omor s-a petrecut in primavara, la Tirgu Frumos, intr-o discoteca. Mai multe persoane au fost retinute aseara in urma acelui scandal monstru. Principalii suspecti au fost dati insa in urmarire generala.

Actiune de amploare desfasurata ieri-dimineata de anchetatori in mai multe orase si comune. Peste 60 de forte de ordine formate din ofiteri de la Investigatii Criminale si luptatori de la detasamentele de interventie ale Politiei si Jandarmeriei au descins in Tirgu Frumos, Hirlau, Cotnari si localitatile limitrofe in cautarea unor suspecti care in luna aprilie l-au agresat pe Cezar Cazacu, garda de corp a fotbalistului brazilian Kaka. O parte din audieri, in special cele ale martorilor incidentului, s-au desfasurat in teritoriu. Alte persoane, suspectate ca au participat direct la conflict, au fost aduse la Iasi pentru audieri.

Ancheta s-a desfasurat pina azi-noapte, iar la finalul audierilor anchetatorii nu au dezvaluit numarul celor retinuti. Potrivit procurorilor, principalii suspecti, Sergiu Petronel Paiu (24 de ani) si Iulian Anea (35 de ani), nu sint de gasit si au fost dati in urmarire generala. "Pot sa va confirm ca au fost retinute persoane. De asemenea, doi dintre principalii participanti la incident au fost dati in urmarire pentru ca se sustrag cercetarilor", a spus procurorul Victor Codreanu, din cadrul Parchetului de pe linga Tribunal, magistratul care a coordonat actiunea de ieri-dimineata. Surse apropiate anchetei spun ca cel putin trei persoane au fost retinute si urmeaza sa fie prezentate astazi instantei pentru emiterea mandatelor de arestare

"Au vrut sa isi arate puterea in Tirgu Frumos"

Scandalul in care au fost implicati tinerii s-a petrecut in luna aprilie a acestui an. Anchetatorii spun ca victima se afla in discoteca din Tirgu Frumos impreuna cu alti prieteni din Hirlau. La un moment dat, intre grupul din care facea parte Cezar Cazacu si alti tineri din Tirgu Frumos s-a iscat un conflict banal. "S-au luat la cearta de la lucruri prostesti. Ca unii erau din Hirlau, iar agresorii erau la ei acasa in Tirgu Frumos. Au vrut sa isi arate ei puterea si cit de «smecheri» sint in Tirgu Frumos. Probabil si invidia ca victima lucra in Italia si pazea o vedeta de fotbal", a detaliat unul dintre anchetatori.

Pina sa ia amploare conflictul, Cazacu si prietenii sai au parasit discoteca, insa agresorii au decis sa plece dupa ei. In zona localitatii Cotnari, le-au blocat masinile in trafic si au inceput sa ii agreseze. "Victima a ramas singura cu agresorii. Ceilalti cu care era au reusit sa fuga si nu a avut ce face, ca a fost atacat de toata gasca. L-au lovit cu bite, crose de golf si l-au taiat cu sabia. Si-a protejat gitul cu mina, sa nu fie taiat la git, si i-au despicat bratul", au mai spus anchetatorii.

Procurorii spun ca in dosar se fac cercetari pentru patru infractiuni. "Este vorba de ultraj, lovire, distrugere si cea mai grava, cea de tentativa la omor", a spus procurorul Codreanu.

Potrivit anchetatorilor, actiunea de prindere a agresorilor a fost intirziata de faptul ca initial dosarul a fost inregistrat la Parchetul de pe linga Judecatoria Hirlau si a ajuns la Iasi la inceputul lunii iulie. In plus, agresorii au incercat sa se impace cu victima, iar aceasta din urma s-a decis tirziu sa depuna plingere.

Cazacu a avut nevoie de peste 100 de zile de ingrijiri medicale pentru ca taietura ce se intinde pe trei sferturi din bratul sting sa se inchida. Barbatul urmeaza tratament de recuperare, iar medicii spun ca in aproximativ un an de zile isi va putea folosi din nou pe deplin bratul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu