Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 27 februarie 2010

Vacar, omorat de propriile animale

Un barbat in varsta de 56 de ani a fost gasit mort intr-o padure. Gheorghita Apetrachioaie, din comuna Lungani, judetul Iasi, vacar de meserie, a fost gasit mort in padurea Sinesti, in cantonul 16 - Gheorghitoaia. Inca de la mijlocul saptamanii trecute, in jurul orei 15.00, acesta a plecat cu vacile la pasunat si nu s-a mai intors. Vacile au venit singure in dimineata zilei urmatoare.

Asadar, o zi mai tarziu, la ora 20.00, Politia a fost anuntata de padurarul Gheorghe Mihalache ca Apetrachioaie nu a mai venit cu bovinele, acestea intorcandu-se singure. Politistii au inceput imediat cautarile, insa nu au dat de barbat. Dupa doua zile, oamenii legii au reluat cautarile si, in jurul orei 12.00, i-au descoperit cadavrul. Prezenta urme de violenta. Necropsia efectuata a aratat ca moartea a fost violenta, aceasta survenind in urma unei insuficiente respiratorii acute. "In zona unde a fost gasit cadavrul nu erau exploatari forestiere, nu au fost semnalate furturi de material lemnos si nici alte persoane nu mergeau cu vitele la pascut. Avand in vedere datele obtinute, se poate considera ca acesta a fost agresat de unul din animalele pe care le pastea, fiind lovit cu capul si copitele si impuns, parere insusita si de catre procurorul care conduce ancheta", potrivit notei de presa a Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu