Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 27 februarie 2010

Injunghiat în gât Vasile Hrisca

Politistii din comuna Barcea au fost sesizati, joi, de catre localnica Nastasia C., de 39 ani, în legatura cu faptul ca femeia l-a gasit decedat, în curtea locuintei ei, pe concubinul sau, Vasile H., de 51 ani, din comuna Sinesti, judetul Iasi.

Vineri, în cadrul conferintei pe presa sustinute la sediul Inspectoratului Politiei Judetene Galati, comisarul-sef Stefan Capatan, seful Biroului de Investigatii Criminale, a detaliat felul în care a decurs ancheta de la Barcea.

Înjunghiat în gât

„O echipa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si experti criminalisti din cadrul Inspectoratului Politiei Judetene Galati a ajuns imediat la fata locului.

S-a constatat ca Vasile H. era dezbracat si prezenta la cap, gura si buze mai multe plagi si urme de sânge, iar peste corp avea o cruce din lemn, provenita de la cimitirul din localitate (aflat în apropiere). În urma necropsiei, s-a stabilit ca moartea a fost violenta, omul fiind înjunghiat în gât.

Sub semnul betiei

Cercetarile au aratat ca miercuri seara, victima si concubina sa, Nastasia C., au mers la locuinta vecinului lor, Vasilica D., de 22 ani, fara studii, fara ocupatie, fara antecedente. Cei trei au consumat bauturi alcoolice, din acest motiv Nastasia C. refuzând sa-si ia concubinul la domiciliu, astfel ca Vasile H. a ramas acasa la autor.

Cei doi au continuat sa consume alcool si între ei a izbucnit o cearta. Au iesit în curte, unde Vasilica D. l-a lovit lovit în cap cu un par, dupa care i-a sectionat carotida cu un cutit.

Criminalul a târât victima pâna în curtea Nastasiei, asezând peste cadavru o cruce din lemn furata din cimitirul comunei”, a încheiat comisarul Capatan.

Vasilica D. a fost retinut de Parchetul de pe lânga Tribunalul Galati pentru comiterea infractiunii de omor, urmând sa fie prezentat Tribunalului Galati în vederea emiterii mandatului de arestare.

3 comentarii:

  1. Imi pare rau pentru el chiar era un om foarte simpatic si glumet ...

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne ce lume rea in ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  3. SCUZA-MA ACESTA S-A PETRECUT CU 4 ANI IN URMA IN 2009 DUMNEZEU SA-L IERTE LASATI-L SA SE ODIHNEASCA-N PACE







    RăspundețiȘtergere