Bine Ati Venit Si Va Multumesc Pentru Vizita Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.Comentariile de mai jos apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site! Sper ca acest site sa va fie de folos ! Stiu ca multe informatii lipsesc de aceea va rog daca vreti sa adaugati ceva trimiteti un e-mail cu orice informatie din Comuna Sinesti la adresa angelldanger@yahoo.com Ne gasiti si pe Facebook Clik Aici

Traducere

sâmbătă, 27 februarie 2010

Tragedie in judetul Iasi un tanar a murit inecat intr-un parau

Un tanar de 27 de ani a murit dupa ce s-a prabusit ca din senin intr-un parau de la marginea localitatii Ion Neculce. (Razboieni)

Baiatul muncea cu ziua pe unde apuca, sa isi poate intretine sotia si baiatelul de doar 2 anisori.

Sambata, a mers la un consatean sa ude rosiile dintr-o sera. La un moment dat, i s-a facut rau brusc si a cazut cu fata in apa adanca de doar 10 centimetri.

Un baiat care venise sa il ajute l-a gasit zacand si a chemat disperat o ambulanta, insa medicii nu au mai putut sa il resusciteze.

Politistii incearca sa afle de ce a murit tanarul, insa raspunsul il vor primi doar dupa ce legistii le vor da rezultatul autopsiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu